Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

Kvalitetssikring

I LTECH prioriterer vi at have et højt niveau af sikkerhed. Derfor fører vi kontrol med alle processer og giver vores kunder online adgang til vores ISO 9001 certificerede kvalitetledelsessystem.

El-arbejde udført i bedste kvalitet

Kvalitet og faglig stolthed er centrale begreber, når vi udfører arbejde.

Kvalitetsledelsessystem (KLS) er et lovkrav, som betyder, at alle som udfører elinstallationer, skal indføre kvalitetsstyring for at undgå el-ulykker, brande mv. og samtidig tilsikre kvalitetsfuld arbejde. Hos LTECH har vi nu fået godkendt vores KLS med en ISO 9001:2008 certificering. Dette betyder endnu højere sikkerhed for vores kunder. 

Vi fører kontrol med alle processer, så vi kan garantere en løsning af høj kvalitet. Når vi har udført en installation, modtager du dokumentation for arbejdet i form af en SKS-mappe. Den indeholder en beskrivelse af det udførte arbejde, tegninger, 

materialeliste samt et skema over slutkontrollen. Tilsammen sikrer dokumentationen, at arbejdet er blevet udført efter gældende love og regler.

Herudover modtager du også en plan, der viser nødvendige eftersyn af installationerne.

Specielt udviklet kvalitetsledelsessysstem til vores kunder

Som nærmest den eneste elinstallatør på markedet, tilbyder vi alle vores kunder online adgang til KLS'en på deres opgave. På den måde har du har adgang til kvalitetssikringen og en løbende proceskontrol, som bl.a. giver dig et overblik over, hvilken montør, som arbejder på opgaven, samtidig med, at du kan følge med i bygge- og/eller renoveringsprocessen.

 

Hvis der opstår et problem, som vi ikke kan løse sammen

Det er vigtigt for os, at vi udfører alle opgaver, så det stemmer overens med kundens ønsker og forventninger. Hvis der alligevel skulle opstå et problem, som vi ikke kan løse sammen, så kan du henvende dig til Ankenævnet for tekniske installationer.