Du er altid velkommen til at kontakte os på:

+45 4483 1600

info@ltech.dk

Løsninger og integrationer

I LTECH har vi vores egen udviklingsafdeling, som arbejder med integration af fremmede platforme. Dette åbner op for en verden af muligheder.

Systemintegration 

Vores softwareudviklerer udfører kundespecifikke integrationsopgaver og kravspecifikationer til netop dine behov. Vi registrerer, behandler og sammenkører data fra forskellige systemer for at opnå en optimering af de daglige driftsprocesser. 

Vi kan blandt andet: 

  • Integrere med booking- og kalendersystemer.
  • Integrere belysning, sikring, energidata m.m. i et samlet system.
  • Integrere via kommunikationsprotokoller, eksempelvis Bacnet, Modbus, Lon, Dali, KNX, OPC, IoT og mange flere.
  • Indsamle, behandle og analysere data, og dermed optimere og effektivisere dine tilkoblede anlæg.
     

Vi har mulighed for at skræddersy løsninger der er tilpasset til virksomhedens behov, uden nødvendigvis at skifte eksisterende udstyr.

 

Cases

Integration med ChurchDesk

ChurchDesk er en online platform, som tilbyder værktøjer til planlægning af kirkers aktiviteter. Et af værktøjerne er ChurchDesks bookingsystem, hvor man nemt kan planlægge begivenheder, reservere lokaler og meget mere.

LTECHs dygtige teknikere har udviklet "Kirke booking", hvor man via CurchDesks bookingsysstem, kan starte ventilationen og varmen i kirken inden den planlagte begivenhed. I LTECHs system vil bookingtiderne automatisk registreres, således at anlægget i kirken automatisk startes inden de planlagte aktiviteter, hvilket giver både penge- og tidsbesparelser.

Bruger du også ChurchDesk, og ønsker du samme integration, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

Du kan læse mere om ChurchDesks løsninger, her